szerda, november 25, 2015
image image image image image image image image
Olaszországi tanulmányút Az őszi szünetben iskolánk öt tanára vett részt az Erasmus+ pályázaton elnyert olaszországi tanulmányúton. Abból a célból utaztak Dél-Olaszország   turisták által kevéssé látogatott részébe, hogy megismerkedjenek az olasz állami oktatás sajátságaival, specialitásaival, számunkra is hasznosítható, átvehető eredményeivel.
Harmadik Iskolaváró Sulikuckó November 18-án sor került a harmadik izgalmas foglalkozásra, ahol már rutinos nagycsoportosok vettek körül bennünket. Érkezésük után már teljes helyismerettel keresték a teljesítendő feladatokat.
II. Szabadidős foglalkozás ovisoknak „Hurrá szerda! Vár ránk a Rákóczi iskola!” Igen, minden héten, szerdán izgalmas, játékos foglalkozásokkal várja iskolánk az óvodásokat. A leendő elsősök részt vehetnek játékos angol, matematika, magyar, informatika, robotika és sport foglalkozásokon ( szivacskézi ).
Kölyökatlétika verseny óvodásoknak November 11-én, szerdán kölyökatlétika versenyt szervezett iskolánk, melyen hat óvoda vett részt. A Bíró Lajos utcai, a Szivárvány, a Mátis Kálmán utcai, a Pálmácska, a Szabadkai utcai és a Teknősvár Óvoda „apróságai” megilletődötten léptek be a számukra hatalmas csarnokba.
Árpádvárosi ovisok látogatása Minden óvodás álma, hogy egyszer betekintsen egy igazi iskolás életébe.  Erre a mai napon első alkalommal sor került, hisz a szomszédos Árpádvárosi óvodából óvó nénik kíséretével ellátogattak egy órára első osztályainkba.
Őszi szövegértési verseny Őszi szövegérétsi verseny volt a harmadik és a nyegyedik évfolyamon. A sikeres felkészüléshez gratulálunk mindenkinek, az eredmények olvashatók itt...
Sportosztályunk A sportosztályunk 22 fővel, 14 fiú futballista palántával és 8 kézilabdázni vágyó leánnyal indult el. A többi osztályhoz képest eltérés, hogy nálunk 6 testnevelés óra van, ennek keretében 2 órában bontásban a gyerekek a sportáguknak megfelelő képzésben részesülnek...
Egy iskola, amely sajátos arculatú Köszönjük iskolánk iránti érdeklődését, reméljük, velünk együtt úgy érzi, jó helyen jár! Kérem Önt, hogy ismerje meg intézményünket, s kívánom, hogy gyűjtsön és kapjon minél több információt rólunk honlapunkon keresztül, s ha felkeltettük érdeklődését, arra biztatom, hogy látogasson el hozzánk személyesen is!

Ki olvas minket?

Oldalainkat 39 vendég böngészi
Ma, Katalin napja van. Holnap Virág napja lesz.