szombat, július 20, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2024/rendőrségi%20nyiltnap/1.jpg
image image image image image image image image
Nemzeti Összetartozás Napja Nemzeti Összetartozás Napja iskolánkban.
Fenntarthatósági témahét - Föld napja FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT - FÖLD NAPJA április 22.   A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”
Rendőrségi nyílt nap Rendőségi nyílt napon vett részt iskolánk 6. évfolyama.
Fogódzó Gála Április 19-én pénteken hagyományainkhoz híven 21. alkalommal ismét megrendezésre került a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület által szervezett, iskolai Gála műsor.
Angol nyelvi ügyeskedő verseny A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebben a tanévben is megrendezte a városi szintű, Angol nyelvi ügyeskedő versenyét az 5-6. évfolyamos tanulók számára. 
Szlovén diákok látogatása a Rákócziban A Rákóczi-héten, az Erasmus+ projekt keretében, az OŠ Rudolfa Maistra iskolából, Šentilj faluból, Szlovéniából 10 tanuló és 2 kísérőtanár látogatott el iskolánkba 2024. március 18-22-e között.
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.


Ragadd meg a jövőd

Erasmus napok - 2022. október 13.

erasmuslogo

EURÓPA, AZ OTTHONUNK CÍMMEL VERSENYT RENDEZÜNK. PÁLYÁZNI AZ ALÁBBI KATEGÓRIÁKBAN LEHET A TÉMÁHOZ KAPCSOLÓDÓAN: FOTÓ, LOGÓ. A PÁLYÁZATOT EGYÉNILEG ÉS OSZTÁLYKÉNT IS BE LEHET NYÚJTANI, AKÁR TÖBB KETAGÓRIÁBAN IS. A BENYÚJTÁS HATÁRIDEJE: 2022. OKTÓBER 10. 

Bővebben...

Továbbképzés Barcelonában

cimlap

A 2021-1-HU12-KA122-SCH-000018578. számú Erasmus+ pályázat keretében két továbbképzésen vettem részt 2022. augusztus 8-20-a között Barcelonában a Europass szervezésében, „Classroom Management Solutions for Teachers: New Methodologies, Effective Motivation, Cooperation and Evaluation Strategies, valamint Digital Game-Based Learning & Augmented Reality for Schools” címmel.

Bővebben...

Továbbképzés Veronában

cimlap

A 2021-1-HU12-KA122-SCH-000018578. számú Erasmus+ pályázat keretében egy továbbképzésen vettem részt 2022. július 11-16-a között Veronában a Europass szervezésében, „Learning Through Collaboration and Cooperation” címmel. 

Bővebben...

Továbbképzés Dublinban

cimlap

A 2021-1-HU12-KA122-SCH-000018578. számú Erasmus+ pályázat keretében egy továbbképzésen vettem részt 2022. június 27-július 1-e között Dublinban a Twin Dublin szervezésében, „Modern Methodologies for the Language Classroom” címmel.

Bővebben...

Franciaországi tanulmányút

cimlap

2022. június. 08- 15-e között 10 tanulóval látogattunk el Franciaországba, Tours városába. A 14-15 éves tanulók, német tagozatos osztályba járnak. A Tours Langues szervezésében vettünk részt egy német nyelvű, „A kulturális turizmus és a fiatal generáció” című oktatási programban, ahol a Saint Denis International School tanulóival dolgoztunk együtt, illetve a gyerekek az iskola tanulóinak családjainál laktak.

Bővebben...

A környezetvédelem és fenntarthatóság tanulmányozása Dublinban

cimlap

Nagy izgalommal vártuk tanítványainkkal a májusi dublini, csoportos tanulói mobilitást, mert sok akadályt nehezítette meg a megvalósulást a pandémia miatt.

Bővebben...

Szakmai látogatás Olaszországban – PBE módszer

cimlap

A 2021-1-HU01-KA122-SCH-000018578. számú Erasmus + mobilitási program keretében 2022. április 7-13 között iskolánk 3 pedagógusa vett részt szakmai látogatáson Szicíliában. Fáriné Boros Erika intézményvezető, Valkay-Bartók Ildikó és Mogyorósi-Bíró Adrienn tanítók.

Bővebben...

Szakmai látogatás Spanyolországban

cimlap

A 2021-1-HU01-KA122-SCH-000018578 számú Ragadd meg a jövőd! - a tanulók idegennyelvi és természettudományos készségeinek fejlesztése a STEAM, a PBE és a 4K módszerek adaptálásával a sikeres középiskolai továbbtanulásért című Erasmus+ pályázat segítségével abban a szerencsében részesültünk, hogy 2022. április 25-29-e között részt vehettünk egy spanyolországi tanulmányúton.

Bővebben...

The summary of the application

cimlap

Primary school plays an essential role in career choice which is a big challenge for both students and parents. Students need to be provided with stabil basic competences, knowledge and social skills that can be best adapt in society and labour markets. 

Bővebben...

A pályázat összefoglalója

cimlap

Az általános iskola fontos szerepet játszik a pályaválasztásban, amely a tanulók és a szülők számára is nagy kihívás. A tanulóknak olyan stabil alapkészségeket, tudást és szociális készségeket kell biztosítani, amellyel a társadalmi és a munkaerőpiac változásaihoz a leghatékonyabban tudjanak alkalmazkodni. 

Bővebben...

Ragadd meg a jövőd!

cimlap

Ragadd meg a jövőd! A tanulók nyelvi és természettudományos készségeinek fejlesztése a STEAM, a PBE és a 4K módszerek adaptálásával a sikeres középiskolai továbbtanulásért.

Bővebben...

Ki olvas minket?

Oldalainkat 48 vendég böngészi
Ma, Illés napja van. Holnap Dániel és Daniella napja lesz.