vasárnap, március 26, 2023
image image image image image image image image
A Víz Világnapja - Március 22. A világnap mottója ebben az évben: a „Változtass most!”, mely arra figyelmeztet, hogy napjainkban komoly környezetvédelmi problémákkal kell megküzdenünk és törekednünk a megoldásra, valamint felhívja a figyelmet a tiszta víz fontosságára és a vízkészletek veszélyeztetettségére.
Az együttérzés ereje rajzpályázat Iskolánk tanulói "Az együttérzés ereje "címmel meghirdetett Lions Békeposzter pályázatán szép erdménnyel szerepeltek. Bezpala Jana 8. osztályos tanulónk különdíjban részesült! Gratulálunk neki!
Különdíjjal jutalmazták tanulónk Az Alapítvány a 48-as Hősökért, a Kecskeméti Katona József Múzeum és a Csermadomok Dunaszerdahelyi Területi Választmánya Határon innen és túl rajzpályázatán Kókai Armando 5/b osztályba járó tanulónk különdíjjal jutalmazták.
Petőfi 200 Versillusztrációk Iskolánk februárban rajzpályázatot hirdetett „Petőfi 200 Versillusztrációk” címmel. A pályázatra szép, kreatív alkotások születettek. A díjak kiosztására március 11-én került sor. A sok tehetséges diákunk közül a következők nyertek...
Tavaszi Táncház Beiskolázási programunk részeként március 11-én szombaton egy Tavaszköszöntő Tácházba invitáltuk a nagycsoportos óvodásokat. Rendezvényünkön mindenki nagyon jól érezte magát, fergeteges volt a hangulat. Egy vidám délelőttöt töltöttünk együtt.
Szabadidős foglalkozás 03.08. A gyerekek egyik csoportja sport foglakozáson vett részt. A bemelegítés után labdajátékokat játszottak az óvodások. Kipróbálhatták az aktív falat, amiben a végén siker élményt is szereztek. Ügyesen megoldották a feladatokat, közben jól érezték magukat, játékosan sportoltak.
Pályaválasztási tanácsadó nap A pályaválasztásra, a következő iskola kiválasztására idejében fel kell készíteni a tanulókat. Iskolánk a végzős diákok mellet nagy figyelmet fordít a fiatalabb korosztályra is. Pályaorientációs napokat szervezünk a tanulóink számára. Március 7-én pályaválasztási tanácsadásra került sor intézményünkben a 6-7. évfolyam részére. 
Nyílt Napjaink Iskolánkban 2023. február 28-án és március 1-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok nagycsoportos óvodás látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika intézményvezető köszöntötte a hozzánk érkezőket. A vendégek mindkét napon magyar és matematika órán vettek részt az első és második órákban.

23.01.11.

Technikai dolgozók

                                          

Patkós Antal Mihály
rendszergazda, oktatástechnikus

                    kasaneberentelilla                

Kásáné Berente Lilla
gazdasági ügyintéző

Ki olvas minket?

Oldalainkat 35 vendég böngészi
Ma, Emánuel napja van. Holnap Hajnalka napja lesz.