szombat, augusztus 08, 2020
image image image image image image image image
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Ebéd rendelési lehetőség Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd elvitelére, vagy az iskolai ügyelet igénybevétele mellett az étkezésre is azt május 27-én 16 óráig a közétkeztetési ügyintézőnél jelezzék!
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.


Országos boccia bajnokság

 

Kerekesszékesek országos boccia bajnokságát rendezték meg április 26-27-én az Árpádvárosi Sportcsarnokban.


A versenyt, melyre nyolc csapat érkezett – egyebek között Pécsről, Szegedről, Tatabányáról, és Budapestről – Boronkay Péter kecskeméti paratriatlon-világbajnok nyitotta meg. Szombaton napközben pedig megjelentek és szurkoltak a sportcsarnokban Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, és Lévai Jánosné kecskeméti önkormányzati képviselő is.


 

WP 20140427 004 

 


A boccia olyan sportág, melyet a kerekesszékesek is játszhatnak: nagyfokú koncentrációt igénylő sport, melynek célja, hogy a színes boccia labdákat a legközelebb gurítsuk a fehérhez.


 

 

A két napos versenyre érkezett játékosok a kecskeméti Árpádvárosi Sportcsarnokban küzdöttek meg egymással, a szombatról vasárnapra virradó éjszakán pedig a Lakiteleki Népfőiskolán szállásolták el a kerekesszékes sportolókat a szervezők.

 

Kecskemét Hírhatár

 

KEOL.hu


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

jobbmenu

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa2764
mod_vvisit_counterTegnap6307
mod_vvisit_counterEzen héten35230
mod_vvisit_counterMúlt héten50694
mod_vvisit_counterEbben hónapban49132
mod_vvisit_counterMúlt hónapban193283
mod_vvisit_counterÖsszesen8867122
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 72 vendég böngészi
Ma, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.