péntek, december 06, 2019
image image image image image image image image
Pénzügyi pályázat Alapítványunk a Pénzügyminisztérium által 2019. augusztus 14-én kiírt „Pénzügyi tudatosságra nevelő iskola” elnevezésű pályázatán 3 000 000 Ft támogatást nyert. Ezt az összeget a pályázathoz benyújtott „Pénzügyi ismeretek bővítése a Suli(köz)ért, avagy vállalkozásunk egy KÖZÉRT, a közért   elnevezésű iskolai programunk megvalósításához használhatjuk fel.
Látogatás Cipruson 2019. október 8-10-e között látogattunk el a ciprusi Agios Antonios Általános Iskolába. Az iskola Nicosia központjában, egy műemlék épületben helyezkedik el és a város legrégebbi iskolája.
Fogódzó Jótékonysági Gála Évek óta hagyomány már a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában, hogy megrendezésre kerül a FOGÓDZÓ Jótékonysági Gálaműsor, amelyen az intézmény diákjai lépnek fel, megmutatják tehetségüket társaiknak, szüleiknek, rokonaiknak és barátaiknak. November 22-én iskolánk egy időutazáson vett részt, a sportcsarnok pár órára igazi színházteremmé vált.
Újraélesztési tanfolyam Iskolánk novemberben Újraélesztési tanfolyamot szervezett, a teljes felső évfolyam részére. A közel 300 diák 2 órás foglalkozáson vett részt. A tanulók elsajátították az elsősegélynyújtás szabályait, megtanultak újraéleszteni, és a félautomata defibrillátor használatát is elsajátították. 
Szépkiejtési Verseny November 7-én délután idén is megrendezésre került az Iskolai Szépkiejtési Verseny. Iskolánknak is fontos a szép és helyes beszéd megtanítása, elsajátítása a tanulók körében. A 2-4. évfolyam diákjai ezen a versenyen megmutathatták tudásukat, szép kiejtésüket.
Örökbefogadás Rohanó világunkban egyre fontosabbá válik, hogy figyeljünk környezetünkre és egymásra, hogy minden nap éljünk harmóniában a természettel és környezetünkkel, a minket körülvevő élőlényekkel és legyünk képesek megóvni környezetünk élő és élettelen értékeit.
Kódséta a méhek országában A 2019-es EU Code Week magyarországi flashmobhoz kapcsolódóan a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ által kiírt pályázatra készült videó.
Október 6-i megemlékezés Az iskolai rádiós megemlékezés után iskolánk 8.a osztályos tanulóinak műsorával emlékeztünk a mártír miniszterelnökre. A tanulókat felkészítette, a műsort összeállította Dávidné Fekete Ildikó.


Országos boccia bajnokság

 

Kerekesszékesek országos boccia bajnokságát rendezték meg április 26-27-én az Árpádvárosi Sportcsarnokban.


A versenyt, melyre nyolc csapat érkezett – egyebek között Pécsről, Szegedről, Tatabányáról, és Budapestről – Boronkay Péter kecskeméti paratriatlon-világbajnok nyitotta meg. Szombaton napközben pedig megjelentek és szurkoltak a sportcsarnokban Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, és Lévai Jánosné kecskeméti önkormányzati képviselő is.


 

WP 20140427 004 

 


A boccia olyan sportág, melyet a kerekesszékesek is játszhatnak: nagyfokú koncentrációt igénylő sport, melynek célja, hogy a színes boccia labdákat a legközelebb gurítsuk a fehérhez.


 

 

A két napos versenyre érkezett játékosok a kecskeméti Árpádvárosi Sportcsarnokban küzdöttek meg egymással, a szombatról vasárnapra virradó éjszakán pedig a Lakiteleki Népfőiskolán szállásolták el a kerekesszékes sportolókat a szervezők.

 

Kecskemét Hírhatár

 

KEOL.hu


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1658
mod_vvisit_counterTegnap4021
mod_vvisit_counterEzen héten20788
mod_vvisit_counterMúlt héten36282
mod_vvisit_counterEbben hónapban25811
mod_vvisit_counterMúlt hónapban143359
mod_vvisit_counterÖsszesen7565850
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 301 vendég böngészi
Ma, Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.