csütörtök, március 28, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.
Rákóczis szerda Iskolánk beiskolázási programja a második félévben is folytatódik. Idén az első alkalomra január 10-én került sor. A Rákóczis Szerda keretében a hozzánk érkező óvodások ez alkalommal sportfoglalkozáson vettek részt. Tanítóink, játékos, szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek a gyerekeknek.
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.


Kis Messi a csarnokban?

 

Hosszas egyeztetés után végre még egy meccset sikerült lejátszani a 3-os osztályfoci bajnokságon. A d-sek játszottak a c-sekkel. Izgalmas meccsnek ígérkezett, ugyanis mindkét csapatban akadt, akinek nem idegen a focilabda. Az első 5 perc erőfelmérés után egy pöttöm gyerek megtalálta a góllövő cipőjét.

DSC08985

Olyannyira, hogy futószalagon gyártotta a gólokat.Mire lecsillapodott volna a lelkes szurkolótábor újra kaptak alkalmat arra, hogy a hajrá feliratú papírjaikkal együtt ugrálva skandálják a hajrá 3.d-t. Na de vissza, ahhoz, aki miatt ilyen hangos volt a csarnok. A pöttöm focista – Krisztián – zsonglőrködött a labdával.

DSC08998

Egy csel jobbra, ketten szaladnak az ellenkező irányba, vissza csel, az utolsó védő is kijátszva… no de jön a kapus… semmi gond, az alig 32-es fekete cipő iszonyatosat csattan a labdán, ami centikkel a léc fölött száll el. A kapus által kidobott labdát Titi – aki szinte mindenütt ott volt- lefülelte és laza passzal továbbította is Krisztiánnak, aki ezúttal nem hibázott, és az alsó sarkot megcélozva bombázott… GÓLLL…

DSC09017

Még még még ennyi nem elég hangzott a lelátóról… Hasonló ütemben hol a kaput, hol a labdafogó hálót bombázva születtek a szebbnél szebb gólok… Nem számított, hogy kettő vagy három nála egy fejjel magasabb állja az útját…

DSC09022

A mérkőzés azonban nem egy emberről szól. A teljes csapat ki tett magáért. Szinte az egész pálya kék volt, mindenütt ott voltak. A küzdeni akarásuknak volt köszönhető, bár lehet, hogy egy kicsit belejátszott az XXL-es megkülönböztető mez is, ami pólóként és szoknyaként egyaránt tökéletesen funkcionálva jelezte a csapategységet.

DSC09027

Nem láthattunk volna ilyen szép meccset, ha nincs a Ádám, aki a védekezés tengelyében szinte minden labdára lecsapott. Titi aki hasonló eredményességgel csente el a labdákat az ellenféltől a középpályán, és természetesen Krisztofer, Bazsi és Dávid labdabiztossága is kellett a sikerhez.

DSC09091

Az ellenfél is küzdött amennyire kitelt tőle azonban a csapat nem volt a tökéletes összhangon, a csapatmunka helyett inkább az egyéni akciókkal próbálkoztak, ami nem sok eredményhez vezetett egy igazi „csapat” ellen.

DSC09097


Ki olvas minket?

Oldalainkat 208 vendég böngészi
Ma, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.