csütörtök, március 23, 2017
image image image image image image image image
Rákóczi Projekt programjai Az iskola március 27 - április 8-ig tartó Rákóczi Projekt keretein belül emlékezik meg névadójáról II. Rákóczi Ferencről. Nyitó ünnepség, kiállítások, projektfeladatok, felvonulás, családi nap és fejedelem választás vár a gyerekekre, csak hogy néhányat kiemeljünk a két hét programjából...
Rákóczisok Hollandiában 2017. január 29-én indult útjára a hét fős diákcsapat négy tanár kíséretében a "Children in a Europe of 2020" projekt keretében. Hollandiába, Steenwijkbe utaztunk. A repülőnk Eindhovenben szállt le, onnan vonattal utaztunk tovább, út közben láthattuk a különleges, mindent behálózó csatornarendszert, és szélmalmokat is megcsodálhattunk.
Bozsik Program 1-2. évf. Elkezdődött a tavaszi sportrendezvények sora. Március 9-én szerda délután a Bozsik Program keretében az I-II évfolyam diákjai barátságos mérkőzést játszottak a Kertvárosi, a Református és a Corvin Mátyás Általános iskola tanulóival.  A lényeg nem a győzelem, hanem az önfeledt játék volt. 
Mozgó Diák Prezentációs verseny
Ebben a tanévben a Hagyományaink ápolása az iskolánkban címmel hirdették meg a prezentációkészítő versenyt. Az első fordulóra elkészített pályamunkánkat határidőre feltöltöttük a kért formátumba a YouTube portálra. Előre is köszönünk minden támogató szavazatot.
Nőnap az iskolában Március 9-én Nőnap alkalmából iskolánk férfi tanárai köszöntöttek bennünket. A kollégák vidám pillanatokat szereztek számunkra, az elmondott gondolatok rólunk, nekünk szóltak. Köszönjük szépen! Reméljük jövőre is eszetekbe jutunk!
Mesekönyvek ovisoknak Fizess Mosollyal elnevezésű adományláncunk folytatódik. A jó cselekedetek sorát a 6. b osztály vette kézbe. Mese könyveket gyűjtöttek, melyet a Belvárosi Óvoda kis óvodásainak ajánlottak fel.
Petőfi Sándor Városi Szavalóverseny Iskolánk idén is a hagyományokhoz híven 2017. március 9-én megrendezte a Petőfi Sándor városi szavalóversenyt. Rendezvényünk  a város március 15-i programsorozatához kapcsolódik. A zsűri tagjai voltak: Dr. Szeberényi Gyula Tamás, Pintér Lajos, Hegedűs Zoltán.
Miért a Rákóczi iskola? Haladva a kor igényeivel, az iskola kibővítette és új tartalommal töltötte meg az eddig is meglevő irányultságait. A 2017/2018-as tanévben egy idegen nyelvi, egy matematika-infornatika és egy testnevelés-sport irányultságú osztályt szeretnénk indítani a KTE Labdarúgó Akadémiával együttműködve.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 47 vendég böngészi
Ma, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.