szombat, január 21, 2017
image image image image image image image image
Szabadidős foglalkozás 01.18. Január 18-án a Rákóczis Szerdák keretén belül a Szabadidős Foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kis ovisok két csoportban játszottak egymással és tanítóinkkal.
Óvodások látogatása 01.11. 2017. január 11-én, szerdán immár harmadik alkalommal látogattak el iskolánkba nagycsoportos óvodások az elsősök óráinak megtekintésére. Ez alkalommal az Árpádvárosi Óvoda két nagycsoportja érkezett és mindhárom elsős osztályban magyar órát látogattak...
Sulikuckó 01.11. Az óvodások két csoportja kézműves foglalkozásokon vett részt, az egyik csoport hóembert készített textíliából, a másik csapat óvodásai aranyos kis cicákat fonalból és kartonból raktak össze.
Szabadidős foglalkozás 01.04. A 2017-ben is folytatódnak a Rákóczis Szerdák. Január 4-én egy újabb szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A gyerekek különböző foglalkozásokra jelentkezhettek, így három csoportban folytak a programok.
Mesemondó Verseny 1-2. évf. Iskolánkban már hagyomány így december hónapban, hogy megrendezésre kerülnek az iskolai mesemondó versenyek. A téli szünet előtti napokban az első és második osztályos tanulók körében 2016. december 19-én került megrendezésre a verseny. Idén is szebbnél szebb mesékkel örvendeztettek meg bennünket a gyerekek.
Fogódzó ajándéka a gyerekeknek A „Fogódzó” Gyermeksegélyezési Egyesület évek óta karácsonykor meglepetés csomagot oszt ki a kiválasztott tanulóknak. Ebben az évben december 20-án került sor az ajándékok ünnepélyes kiosztására az iskola könyvtárában. Mindenki nagyon örült a meglepetés csomagnak.
Rákóczis-szerda Gyere Te is a Rákócziba! Ismét indul a tavalyi tanévben nagy sikerű Rákóczis-szerda programsorozatunk - Iskolaváró Sulikuckó és Szabadidős foglalkozások - a nagycsoportos óvodások részére - 2016. XI. 9-én 16.00 órakor. A foglalkozásokra jelentkezni lehet az iskola titkárságán telefonon vagy email-ban.
Sportosztályunk A sportosztályunk 22 fővel, 14 fiú futballista palántával és 8 kézilabdázni vágyó leánnyal indult el. A többi osztályhoz képest eltérés, hogy nálunk 6 testnevelés óra van, ennek keretében 2 órában bontásban a gyerekek a sportáguknak megfelelő képzésben részesülnek...

Ki olvas minket?

Oldalainkat 18 vendég böngészi
Ma, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.