péntek, szeptember 18, 2020
image image image image image image image image
Ebéddel kapcsolatos információk Ebédrendeléssel, lemondással és fizetéssel kapcsolatos információk olvashatók itt.
Középiskolák nyílt napjai Kedves Nyolcadikosok! Kedves Szülők! A Kecskemét környéki középiskolák 2020/2021-as tanévre meghirdetett nyílt napjairól lehet itt tájékozódni.
Környezetvédelmi fotópályázat értékelése A járvány miatti iskolabezárás okán szeptemberre voltunk kénytelenek elhalasztani. Remélem továbbra is kritikus szemmel nézitek a környezetetekben előforduló jó és rossz példákat! Hogy tanuljunk belőlük, próbáljuk a jókat ellesni a kártékonyakat megváltoztatni, elkerülni.  
Szeptember 1-től érvényes szabályok Tisztelt Szülők, a szeptember 1-től érvényes különleges szabályokat ismertetem Önökkel.
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.

13.01.24.

Játékos sport megyei döntő

Iskolánk rendezte meg idén is a játékos sportverseny megyei döntőjét.


A végjáték hihetetlen izgalmasra sikeredett, a csapatok nagyon sokáig fej-fej mellett haladtak, az utolsó versenyszám előtt még mindig nem lehetett tudni az első hely sorsát.

megyei.donto.098

A rendezvény a résztvevők bevonulásával kezdődött. Az öt csapat tett egy kört a küzdőtéren a lelátó egyként tapsolta a „We will rock you” ütemét.

megyei.donto.135

Ezután a kilenc versenyszám két fordulóban zajlott le. A csarnok lelátója is megtelt lelkes szülőkkel, akik odaadóan támogatták csapatukat, nagyon jó hangulatot teremtve a szurkolásukkal.

megyei.donto.158

A két Kiskunhalasi csapat végig egymást kerülgetve stabilan tartotta az első két helyet.

megyei.donto.076

Ez olyannyira sikerült, hogy az utolsó versenyszám előtt 30-30 ponton álltak. A mindent eldöntő játék igazán izgalmasra sikeredett. Mintha egy igazi sportrangadóba csöppent volna az ember.

megyei.donto.163

Az edzők szavát is alig lehetett hallani a szurkolástól, akik instrukciókkal próbálták segíteni a gyerkőcöket.

megyei.donto.177

Külön öröm számunkra, hogy Kecskeméti csapat lett a harmadik helyezet, és derekasan helyt álltak, az amúgy, a játékos sportversenyeken mindig domináló Kiskunhalasi iskolákkal szemben.

Íme a végeredmény:

1.Kiskunhalas – Felsőváros

megyei.donto.221

2.Kiskunhalas – Kertváros

megyei.donto.222

3.Kecskemét - SZOVÁL

megyei.donto.219

4. Solt - Vécsey

5. Tiszaalpár


Koller István

Ki olvas minket?

Oldalainkat 59 vendég böngészi
Ma, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.