szerda, február 19, 2020
image image image image image image image image
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.
Nyílt napok Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.
Környezetvédelmi fotópályázat Beküldendő: 2 darab fénykép, amely 1 jó illetve 1 rossz példát mutat be a környezetvédelemről. A képeket személyesen neked kell elkészíteni! A képekhez az elkészítés dátumát, helyszínét, illetve, hogy mi ebben a jó/rossz egy mondatban le kell írni! Beküldési határidő: 2020. március 10. iskolánk e-mail címére:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , névvel, osztállyal!
Szabadidős foglalkozás 01.29. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 29-én Szabadidős foglalkozásainkra vártuk az óvodásokat.
Lions érzékenyítő délután A Lions Club és a Kuti Optika nagy kedvezményt biztosít a szülőknek gyermekük szemüvegének megvásárlásában, valamint 15 diák szemüvegének teljes költségét vállalta a Lions Club. Az oroszlánok egy érzékenyítő napot szerveztek az iskolánk alsó diákjainak.
Táncversenyek Az IPDSO Táncverseny és a Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncversenyen iskonák csapatai több aranyérmet is nyertek.
Nyílt napok Kedves nagycsoportos óvodás! Szeretettel várunk szüleitekkel együtt 2019. február 4-én és 5-én NYÍLT NAPUNKRA, ahol megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal és az iskolai élet ízével. Részt vehettek az első két tanítási órán, és ha testnevelés órán is szeretnél velünk játszani, hozz magaddal tornacipőt!
Tornagyőzelem Jakabszálláson A II. korcsoportos labdarúgók is megnyerték az iskolák közötti meghívásos labdarúgó tornát. Január 17-én 5 iskola csapata mérte össze ügyességét a pályán a Jakabszállás Kupáért.

13.01.24.

Játékos sport megyei döntő

Iskolánk rendezte meg idén is a játékos sportverseny megyei döntőjét.


A végjáték hihetetlen izgalmasra sikeredett, a csapatok nagyon sokáig fej-fej mellett haladtak, az utolsó versenyszám előtt még mindig nem lehetett tudni az első hely sorsát.

megyei.donto.098

A rendezvény a résztvevők bevonulásával kezdődött. Az öt csapat tett egy kört a küzdőtéren a lelátó egyként tapsolta a „We will rock you” ütemét.

megyei.donto.135

Ezután a kilenc versenyszám két fordulóban zajlott le. A csarnok lelátója is megtelt lelkes szülőkkel, akik odaadóan támogatták csapatukat, nagyon jó hangulatot teremtve a szurkolásukkal.

megyei.donto.158

A két Kiskunhalasi csapat végig egymást kerülgetve stabilan tartotta az első két helyet.

megyei.donto.076

Ez olyannyira sikerült, hogy az utolsó versenyszám előtt 30-30 ponton álltak. A mindent eldöntő játék igazán izgalmasra sikeredett. Mintha egy igazi sportrangadóba csöppent volna az ember.

megyei.donto.163

Az edzők szavát is alig lehetett hallani a szurkolástól, akik instrukciókkal próbálták segíteni a gyerkőcöket.

megyei.donto.177

Külön öröm számunkra, hogy Kecskeméti csapat lett a harmadik helyezet, és derekasan helyt álltak, az amúgy, a játékos sportversenyeken mindig domináló Kiskunhalasi iskolákkal szemben.

Íme a végeredmény:

1.Kiskunhalas – Felsőváros

megyei.donto.221

2.Kiskunhalas – Kertváros

megyei.donto.222

3.Kecskemét - SZOVÁL

megyei.donto.219

4. Solt - Vécsey

5. Tiszaalpár


Koller István

Ki olvas minket?

Oldalainkat 41 vendég böngészi
Ma, Zsuzsanna napja van. Holnap Aladár és Álmos napja lesz.