szerda, november 29, 2023
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/nagycsoportos_ovodasok.jpgROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Kedves nagycsoportos óvodások!
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
Tanév rendje 2023/2024 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...
Matematika tehetséggondozó Iskolánkban a kezdetek óta központi helyet foglal el a tehetséggondozás. A Matematika Tehetséggondozó Versenyt minden évben megszervezzük. Idén is sok ügyes, tehetséges diák indult el rajta. Tanulóink nagyon lelkesek voltak, amit az eredmények is mutatnak. A negyedik évfolyamban még holtverseny is kialakult a második helyért.

23.10.19.

Cseh diákok Kecskeméten

Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából. A látogatás az Európai Unió által támogatott Erasmus+ pályázat keretében valósult meg. Tavasszal a magyar iskola tanulói töltöttek el hetet a cseh partneriskolába, ők pedig idén ősszel látogattak el iskolánkba. Délelőtt közös nyelvi foglalkozásokon dolgoztak együtt a hetedikes és a nyolcadikos tanulókkal, ahol a fő cél a digitális kompetencia és az idegen nyelvi készségek fejlesztése volt.


5

 

A tanulók Európával, elsősorban a saját országaikkal kapcsolatos online társasjátékokat, online quiz kérdéseket, valamint online szabaduló szobákat készítettek közösen. Lehetőség nyílt arra is, hogy közös énekórán, magyar népdalokat tanuljanak a cseh vendégek.

1

Délutánonként Kecskemét fő látnivalóit tekintették meg, többek között a felújított Városháza Dísztermét és a Látogató Központot, a Katona József Színházat, a Leskovszky Hangszergyűjteményt. A magyar tanulókkal együtt próbálták ki a sárkányhajózást a Szabadidő Központban.

4

A cseh csoport Budapestre is elutazott, ahol a Fényművészeti Múzeumot tekintették meg, valamint hajókiránduláson is részt vettek.

6

A hétvégén rengeteg közös emlékkel gazdagodva búcsúztunk a cseh vendégektől, remélve, hogy hamarosan ismét egy közös projekten dolgozunk együtt.

2

Koordinátor: Kaszab Éva

Ki olvas minket?

Oldalainkat 112 vendég böngészi
Ma, Taksony napja van. Holnap András és Andor napja lesz.