szerda, november 29, 2023
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/nagycsoportos_ovodasok.jpgROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Kedves nagycsoportos óvodások!
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
Tanév rendje 2023/2024 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...
Matematika tehetséggondozó Iskolánkban a kezdetek óta központi helyet foglal el a tehetséggondozás. A Matematika Tehetséggondozó Versenyt minden évben megszervezzük. Idén is sok ügyes, tehetséges diák indult el rajta. Tanulóink nagyon lelkesek voltak, amit az eredmények is mutatnak. A negyedik évfolyamban még holtverseny is kialakult a második helyért.

23.06.02.

Simonyi Verseny

Idén is megrendezésre került a XXVI. Kárpát-medencei Simonyi Zsigmond helyesírási verseny, melyen az erdélyi, kárpátaljai, felvidéki és vajdasági diákokkal együtt, a több mint tizenhétezer versenyző között iskolánk tanulói is részt vettek:

IMG 2922

Bozsik Vivien Dorina 5.a, Vörös Tamás Barnabás 5.a, Tarjányi Boglárka 5.a, Vidéki Vanda Renáta 5.a , Gondos Laura 5.c, Gál Emília 5.c, Osgyán Tamara 6.a, Szénási Dorina 6.a, Nagy Gréta 7.c, Kovács Alexandra 7.c, Szabó Flóra 7.a Nagy Elizabet 8.a, Bránya Hajnalka Dóra 8.b.

IMG 2923

A második fordulóban négyezer-nyolcszáz tanuló folytathatta a versenyt, amelyben sikeresen teljesítettek.

Köztük diákjaink is, akik a következő helyezést érték el:

Vidéki Vanda Renáta 5.a – 63.

Tarjányi Boglárka 5.a – 38.

Gál Emília 5.c – 49.

Gondos Laura 5.c – 73.

Szénási Dorina 6.a – 43.

Szabó Flóra 7.a – 28.

Nagy Elizabet 8.a – 37.

Felkészítő tanáraik : Dávidné Fekete Ildikó, Sarok Antalné, Tomasák Emma

IMG 2943

Gratulálunk mindenkinek, jövő évben is várjuk lelkes diákjaink jelentkezését!

Ki olvas minket?

Oldalainkat 90 vendég böngészi
Ma, Taksony napja van. Holnap András és Andor napja lesz.