csütörtök, február 29, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Nyílt nap
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.
Rákóczis szerda Iskolánk beiskolázási programja a második félévben is folytatódik. Idén az első alkalomra január 10-én került sor. A Rákóczis Szerda keretében a hozzánk érkező óvodások ez alkalommal sportfoglalkozáson vettek részt. Tanítóink, játékos, szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek a gyerekeknek.
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...


Sulikuckó 11.09.

Idén újra elkezdődött beiskolázási programunk, a Rákóczis Szerdák. November 9-én  az Iskolaváró Sulikuckóra Kecskemét több óvodájából jöttek hozzánk a gyerekek. Az óvodások különböző foglalkozásokon vettek részt. Már nagyon várták, hogy jöhessenek hozzánk.

DSC07924

Pedagógusaink szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek az óvodásoknak. A foglalkozások bemutatkozással kezdődtek. A tanító néni az  ovisok egyik csoportját a számok erdejébe vitte kirándulni. Játékos formában ismerkedtek a matematikával, többek között a mértani formákkal.

DSC07937

Ez idő alatt a másik csapat kézműves foglalkozáson mutathatta meg, hogy mit tud. A gyerekek nagyon ügyesek voltak, a tanítók információi alapján, kis segítséggel mindent sikerült megoldani, elkészíteni. Sikerélmény bőven volt, ami tovább motiválta őket.

DSC07929

 A gyerekek jól érezték magukat, önfeledten játszottak, ügyesen oldották meg a feladatokat, miközben ismerkedtek társaikkal és tanítóinkkal, és az iskolai környezettel.

DSC07930

Iskolaelőkészítő programjainkba bármikor be lehet kapcsolódni! 

DSC07934

Várunk benneteket a jövő hét szerdán is, amikor lehetőségetek nyílik iskolánk szabadidős foglalkozásain részt venni!

fotók-szöveg: Borsos Andrea


Ki olvas minket?

Oldalainkat 64 vendég böngészi
Ma, napja van. Holnap Albin napja lesz.