szombat, augusztus 08, 2020
image image image image image image image image
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Ebéd rendelési lehetőség Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd elvitelére, vagy az iskolai ügyelet igénybevétele mellett az étkezésre is azt május 27-én 16 óráig a közétkeztetési ügyintézőnél jelezzék!
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.


Iskolai Karácsonyi Műsor

Iskolánk karácsonyi műsorát idén a 3. a osztálytól és iskolánk kiskórusától kaptuk. Jókai Mór Melyiket a kilenc közül novelláját adták elő. Az előadás megható volt, a gyerekek teljes beleéléssel, nagyon ügyesen adták elő a darabot, könnyeket csalva szemünkbe.

DSCN0451

A Menő Menza pályázat keretén belül vendégünk volt még novemberben Csányi Sándor Jászai Mari Díjas Színész, Érdemes Művész, aki fellépési díját felajánlotta iskolánknak. 

DSCN0333

A nagyvonalú felajánlásból a kiemelkedő tanulmányi eredményű tanulóink karácsonyi ajándékot kaptak.

DSCN0342

Iskolánkban megrendezésre került decemberben egy fotó pályázat is, melynek témája a segítségnyújtás volt. Tanulóinktól sok szép fotó született, ezekről a segítő pillanatokról. 

DSCN0351

A Diákönkormányzat minden lelkes alkotónak egy ajándékkal kedveskedett.

DSCN0480

A karácsonyi műsort Fáriné Boros Erika tagintézményvezető zárta, mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres Új Évet kívánt.

DSCN0424

szöveg-fotó: Borsos Andrea

DSCN0427

Ki olvas minket?

Oldalainkat 77 vendég böngészi
Ma, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.