szerda, november 29, 2023
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/nagycsoportos_ovodasok.jpgROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Kedves nagycsoportos óvodások!
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.
Tanév rendje 2023/2024 A tanév rendje olvasható itt. Szülői értekezletek, fogadóórák, szünetek, rendezvények és minden fontos dátum...
Matematika tehetséggondozó Iskolánkban a kezdetek óta központi helyet foglal el a tehetséggondozás. A Matematika Tehetséggondozó Versenyt minden évben megszervezzük. Idén is sok ügyes, tehetséges diák indult el rajta. Tanulóink nagyon lelkesek voltak, amit az eredmények is mutatnak. A negyedik évfolyamban még holtverseny is kialakult a második helyért.

18.09.10.

Erdély, te csodás

HAT-18-01-0544

logobg

53 hetedik osztályos tanuló négy pedagógus kíséretében 2018. szeptember 3.-7.-ig felejthetetlen öt napot töltött Erdélyben.

01

Intézményünk sikeresen pályázott a Határtalanul! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek keretében, melynek elsődleges célja a külhoni magyarlakta területekre irányuló utazásainak támogatása.

02

Romániai látogatásunkhoz a szállást, az útiköltséget és a programokhoz kapcsolódó költségeket az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatta.

04

Kirándulásunk célja a történelmi Magyarország részét képező Erdély természeti történelmi értékének és kulturális hagyományainak megismertetése közös anyanyelvünk, mondavilágunk és dalkultúránk felidézésével.

03

Megismerkedtünk a Gyergyó-vidék természetföldrajzi értékeivel, szépségeivel.

05

Túrázás során megismerkedtünk Csicsaj-dűlő természeti szépségével és előadást hallgattunk a Natura 2000 programról, az erdő állatairól, valamint medve élőhelyét bejártuk.

06

Köszönjük a lehetőséget, mellyel több diák először járhatott a határon túlon. Élményekben, tapasztalatokban, és elmélyült tudásban gazdag, egyben csapatépítő kirándulás volt gyermeknek és felnőttnek egyaránt.


Ki olvas minket?

Oldalainkat 111 vendég böngészi
Ma, Taksony napja van. Holnap András és Andor napja lesz.