péntek, szeptember 18, 2020
image image image image image image image image
Ebéddel kapcsolatos információk Ebédrendeléssel, lemondással és fizetéssel kapcsolatos információk olvashatók itt.
Középiskolák nyílt napjai Kedves Nyolcadikosok! Kedves Szülők! A Kecskemét környéki középiskolák 2020/2021-as tanévre meghirdetett nyílt napjairól lehet itt tájékozódni.
Környezetvédelmi fotópályázat értékelése A járvány miatti iskolabezárás okán szeptemberre voltunk kénytelenek elhalasztani. Remélem továbbra is kritikus szemmel nézitek a környezetetekben előforduló jó és rossz példákat! Hogy tanuljunk belőlük, próbáljuk a jókat ellesni a kártékonyakat megváltoztatni, elkerülni.  
Szeptember 1-től érvényes szabályok Tisztelt Szülők, a szeptember 1-től érvényes különleges szabályokat ismertetem Önökkel.
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.

20.01.22.

Tornagyőzelem Jakabszálláson

A II. korcsoportos labdarúgók is megnyerték az iskolák közötti meghívásos labdarúgó tornát. Január 17-én 5 iskola csapata mérte össze ügyességét a pályán a Jakabszállás Kupáért.

Játékosaink nagyszerűen küzdöttek, majd a döntőben fergeteges 5-1 gólaránnyal győztek a helyi csapat ellen, ezzel megnyerve a tornát.

A gólkirály is a Rákóczi csapatából került ki, Nagy Máté 8 gólt szerzett, amivel nagyban hozzájárult a csapat győzelméhez.

A végeredmény a következőképpen alakult:

I.II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

II.Jakabszállás

III.Izsák

IV.Bugac

V.Fülöpszállás

A győztes csapat játékosai:

torna

Nagy Máté, Gróf Donimik, Keresztesi Konor, Szalai Norbert, Bende Döme, Madócs Kevin, Szabó Zsigmond, Lakatos Kevin, Tasi Béla

Edző: Kovács Szilárd

Gratulálunk a csapatnak a sikeres győzelemért! Várjuk a további folytatást!

Ki olvas minket?

Oldalainkat 39 vendég böngészi
Ma, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.