csütörtök, január 23, 2020
image image image image image image image image
Nyílt napok Kedves nagycsoportos óvodás! Szeretettel várunk szüleitekkel együtt 2019. február 4-én és 5-én NYÍLT NAPUNKRA, ahol megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal és az iskolai élet ízével. Részt vehettek az első két tanítási órán, és ha testnevelés órán is szeretnél velünk játszani, hozz magaddal tornacipőt!
Tornagyőzelem Jakabszálláson A II. korcsoportos labdarúgók is megnyerték az iskolák közötti meghívásos labdarúgó tornát. Január 17-én 5 iskola csapata mérte össze ügyességét a pályán a Jakabszállás Kupáért.
Szabadidős foglalkozás 01.15. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 15-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások. Az egyik kis csoport tagjai igaz, hogy csak a számítógépen, de a már régóta közkedvelt Nagy HO HO HO Horgász című rajzfilmbe csöppentek bele.
Hotelszemle Decemberben látogatást tettünk a Four Points by Sheraton Hotel & Conference Centerben. Magunkkal vittük a harmadikos testvérosztályunkat is. Miután megérkeztünk a gyönyörű, karácsonyi díszbe öltöztetett hallba, amit az ott dolgozók lounge-nak neveznek, a liftekkel a konferencia termek felé tartottunk...
Kölyökatlétika Idén is megrendezésre került január 15-én a beiskolázási programunk egyik sportrendezvénye a Kölyökatlétika. A sportos délelőttre becsatlakoztak a Csiga-Biga- Árpádvárosi, a Kálmán Lajos utcai, a Piarista óvoda, a Bíró Lajos utcai Tündérkert, a Teknősvár, valamint a Hosszú utcai óvoda gyermekei.
Sulikuckó 01.08. Idén újra elkezdődött a várva várt beiskolázási programunk. Január 8-án az Iskolaváró Sulikuckóra három óvodából jöttek hozzánk a gyerekek. Az óvodások különböző foglalkozásokon vettek részt, miközben megismerkedtek a leendő elsős tanító nénikkel és az iskolai környezettel is barátkozhattak...
Jakabszállási teremtorna Tornagyőztes az I. korcsoportos focicsapatunk a Jakab kupán Iskolánk 1-2 osztályos labdarúgócsapata pénteken Jakabszálláson vett részt teremtornán. A meghívott hat csapat két csoportban körmérkőzést játszott, majd következtek a helyosztó mérkőzések. 
Lions Szemszűrés iskolánkban 2019. márciusában a Kecskeméti Lions Club tagjai a Kuti Optika munkatársainak segítségével 140 alsó tagozatos kis diák szemét vizsgálták meg. Idén ennek a programnak a folytatásaként január 8-án az akkor kimaradt osztályok tanulóinak körében végezték el a szűrést. Az ingyenes látásvizsgálat lehetőségében újabb 135 diák részesült. SAJTÓMEGJELENÉS.

19.11.21.

Újraélesztési tanfolyam

Iskolánk novemberben Újraélesztési tanfolyamot szervezett, a teljes felső évfolyam részére. A közel 300 diák 2 órás foglalkozáson vett részt.

DSC07636

A tanulók elsajátították az elsősegélynyújtás szabályait, megtanultak újraéleszteni, és a félautomata defibrillátor használatát is elsajátították. Megtanították őket a megfelelő kommunikációra a baleset helyszínén. A beteg állapotának a felmérésére, az újraélesztés folyamatának elvégzésére is sor került.

DSC07634

A tanfolyamot a LEGELSŐSEGÉLY Alapítvány tartotta, Andó Ilona és munkatársai nagyon komolyan veszik feladatukat.

DSC07667

Nagy odaadással, kellő türelemmel oktatják a tanulókat. Felhívják a figyelmet minden egyes alkalommal ennek a nemes feladatnak a fontosságára. Az alapítvány célja, hogy minden iskolában részt tudjanak venni a diákok ezen a tanfolyamon.

DSC07644

Az oktatás alatt a tanulók nagy érdeklődéssel hallgatták az oktatókat, figyelték minden mozdulatukat. Természetesen a gyakorlatban is kipróbálhatták magukat a diákok egy Ambu baba segítségével.

DSC07815

A diákok oklevelet kaptak az elvégzett tanfolyamról. A tanfolyam végén feladatul azt kapták, hogy ha olyan helyzetbe kerülnek, használják a tőlük kapott tudást, és adják át ismereteiket minél több embernek.

DSC07724

Csak akkor teszel rosszat, ha nem teszel semmit!

fotók-cikk: Borsos Andrea


beisk20-21

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

PENZUGY

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa2621
mod_vvisit_counterTegnap4547
mod_vvisit_counterEzen héten15399
mod_vvisit_counterMúlt héten34661
mod_vvisit_counterEbben hónapban101496
mod_vvisit_counterMúlt hónapban141948
mod_vvisit_counterÖsszesen7783483
.

Elérhetőség:

elerhetoseg

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 42 vendég böngészi
Ma, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.