csütörtök, október 29, 2020
image image image image image image image image
Rendőrségi meglepetés bemutató Az esemény háttértörténete a következő: Szeptemberben iskolánkhoz vezető gyalogátkelőhelyen rendőri irányítás segítette a biztonságos átkelést. A 4. b osztály tanulói levelet írtak a rendőrségnek,amelyben megköszönték a segítséget. KEOL.HU cikk
Szülői tájékoztató A járványügyi helyzetre való tekintettel a rendkívüli intézkedések továbbra is érvényesek. Az intézkedések részletesen olvashatók ebben a cikkben...
Fogadóóra, Október 1-től érvényes szabályok A fogadóórák helyetti konzultációs lehetőségekről és az Október 1-től érvénybe lépő szabályokról olvashat információkat ebben a cikkben.
Petőfi Sándor Szavalóverseny Iskolánk évek óta minden év tavaszán megrendezi a Petőfi Sándor Szavalóversenyt. A koronavírus-járvány miatt ezt a versenyt március 11-én nem tudtuk megtartani. A rendezvényre 2020. szeptember 22-én kedden került sor. A verseny a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának Városi Támogatási Programja részeként került megrendezésre. Hiros.hu cikk.
Ebéddel kapcsolatos információk Ebédrendeléssel, lemondással és fizetéssel kapcsolatos információk olvashatók itt.
Középiskolák nyílt napjai Kedves Nyolcadikosok! Kedves Szülők! A Kecskemét környéki középiskolák 2020/2021-as tanévre várhatóan meghirdetett nyílt napjairól lehet itt tájékozódni.
Őszi papír- és gesztenye gyűjtés IDŐPONT: 2020. OKTÓBER 19. (HÉTFŐ)
7.00-17.00 ÓRA
HELYSZÍN
: AZ ISKOLA NAGYUDVARA KÉRJÜK, TÁMOGASD A DIÁKÖNKORMÁNYZAT AKCIÓJÁT!
Környezetvédelmi fotópályázat értékelése A járvány miatti iskolabezárás okán szeptemberre voltunk kénytelenek elhalasztani. Remélem továbbra is kritikus szemmel nézitek a környezetetekben előforduló jó és rossz példákat! Hogy tanuljunk belőlük, próbáljuk a jókat ellesni a kártékonyakat megváltoztatni, elkerülni.  

20.09.03.

Ebéddel kapcsolatos információk

Az ebéd rendelés az iskola hónlapján, illetve papír alapon lehetséges.

Az ebédet reggel 8:30-ig lehet lemondani a következő napra.

Étkezési mód módosítására következő hónaptól van lehetőség.

Két fizetési módra van lehetőség:

- Csoportos beszedés

- Átutalás

Az elektronikus adatlap kitöltésénél a csoportos megbízást választotta, így lenne egy nyomtatvány, melyet ki kell tölteni és vissza kell küldeni, mert nekem egy azonosítót kell ráírni, ahhoz, hogy a netbankba vagy a bankba be tudják állítani a megbízást.

Amennyiben netbankba állítják be úgy elég emailben elküldeni, ha bankba viszik be oda kell az eredeti példány, így ahhoz személyesen be kell jönni.

Mellékelten, küldöm a nyomtatványt melyet ki kell tölteni a fent említett módon vissza küldeni!

Amennyiben gépen tölti ki az aláírásnak kézzel írottnak kell lennie.

Étkezés felmérés során az átutalásos fizetési módot választotta, melyhez egy nyomtatványt ki kell tölteni!!!

Mellékelten, küldöm a nyomtatvány, melyet kérem, mielőbb töltsenek ki és emailben vagy személyesen juttassák vissza hozzám, illetve gyermekenként kell kitölteni a nyomtatványt!!!

Amennyiben Ön a tavalyi év során is csoportos beszedéssel vagy átutalással fizetett és emailben kapta meg a számlát, akkor nem kell kitölteni újra a nyomtatványt.

 

Mellékletek:

Csoportos megbízás

Regisztrációs adatlap a szülői modulhoz

Adatfelvételi lap

Bármilyen kérdése van nyugodtan keressen.

Telefonszám: 20/960-8237

Email cím:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 36 vendég böngészi
Ma, Nárcisz napja van. Holnap Alfonz napja lesz.