csütörtök, március 28, 2024
ROKSTORIES ERROR: File not found: images/stories/CIKKEK/2023/tigris%20vadaskert/pngtree-cartoon-tiger-paw-tiger-pattern-than-heart-love-vector-illustration-png-image_8887443.png
image image image image image image image image
Táncverseny Csömörön Tánciskolás verseny volt a Rákóczis táncosokkal 2024. február 10-én vasárnap.
Kölyökatlétika Iskolánkban már hagyomány, hogy megrendezésre kerül a város nagycsoportos óvodásai között a Kölyökatlétika verseny.
Rákóczis szerda Iskolánk beiskolázási programja a második félévben is folytatódik. Idén az első alkalomra január 10-én került sor. A Rákóczis Szerda keretében a hozzánk érkező óvodások ez alkalommal sportfoglalkozáson vettek részt. Tanítóink, játékos, szórakoztató, és fejlesztő feladatokkal készültek a gyerekeknek.
Szibériai tigris örökbefogadás Iskolánk felső tagozatos tanulói és a zöldkörösök már negyedik éve, a 2023/2024-es tanévben is, örökbe fogadták a Kecskeméti Vadaskert szibériai tigriseit.
Pályaorientációs nap Intézményünkben 2023. október 21-én tanulóinknak Pályaorientációs Napot szerveztünk.
Cseh diákok Kecskeméten Iskolánk 2023. október 2-6-a között fogadta a Základní škola 10 fős diákcsoportját és két kísérő tanárukat Dobřichovice városából.
Nevelőtestületi értekezlet Nevelőtestületünk nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy Oravecz Márta tankönyvszerző, nemzetközi szaktekintély tartott továbbképzést számunkra...
Állatok világnapja A közelgő Állatok világnapja alkalmából a 6. a osztály szeptember 22-én látogatást tett a Kecskeméti Vadaskertben, amely egyben az Iskolások Hete is volt.

12.03.06.

Beiratkozás 2020/21. tanévre

biratkozas

Kedves Szülők!

A veszélyhelyzetre való tekintettel az általános iskolákba történő 2020/2021-es tanévre való beiratkozásra az alábbi módon kerül sor:

1.Amennyiben a szülő/törvényes képviselő a gyermekét a kötelező felvételt biztosító („körzetes”) általános iskolába szeretné beíratni, akkor (a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola körzetei a mellékletekben megtalálhatóak)

  • csak egy adatlapot kell kitölteni legkésőbb 2020. április 24-ig
      • vagy elektronikusan a KRÉTA e-ügyintézés felületén
      • vagy elektronikusan kitöltve elküldeni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre
      • vagy papír alapon a körzetes iskolába visszajuttatva

a KRÉTA ügyintézéssel kapcsolatos tájékoztató az oldal alján, az adatlap mellékletben található

  • A kötelező felvételt biztosító („körzetes”) általános iskola 2020. április 28-ig hivatalból felveszi a körzetébe tartozó azon gyermeket, aki vonatkozásában nem érkezett jelzés arról, hogy más általános iskola felvette és erről értesíti a szülőt/törvényes képviselőt.

2.Amennyiben a szülő/törvényes képviselő nem a kötelező felvételt biztosító, de körzettel rendelkező („nem körzetes”) általános iskolát választja, (azaz lakhelye szerint nem a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola körzetébe tartozik), akkor

  • az iskolánkba elektronikus úton vagy papír alapon eljuttatott szándéknyilatkozat megtételére kötelezett, amelyet a mellékletek között megtalál.
  • A szándéknyilatkozat megtételére és iskolánkba való eljuttatására 2020. április 24-ig van lehetőség.
  • A nem körzetes iskola a beiratkozást/adategyeztetést (KRÉTA e-ügyintézés/adatlap) 2020. április 6 – április 24. között tartja,
  • A nem körzetes általános iskola 2020. május 21-ig dönt a felvételről és értesíti a szülőt/törvényes képviselőt és a kötelező felvételt biztosító iskolát.

Függetlenül attól, hogy melyik jelentkezési módot választják a szülők – minden, a beiratkozáshoz szükséges dokumentum eredeti példányát be kell nyújtani, az azonosításra szolgáló igazolványokat be kell mutatni a tanévkezdés alkalmával.

A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a 2020/2021. tanítási év első napján kerül sor. A beiratkozáshoz szükséges iratok / dokumentumok:

- A gyermek nevére kiállított személyiazonosító.

- A gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatóságiigazolvány.

- Nyilatkozat az életvitelszerű lakcímről: (2. számúmelléklet)

- Nyilatkozat a törvényes képviseletről (3. számú melléklet) ebben a tekintetben a Polgári Törvény könyvről szóló 2013. évi V. törvény 4. könyvének előírásai az irányadók.

A felvételről első fokon az iskola igazgatója dönt, elutasítás esetén a fenntartó Kecskeméti Tankerületi Központ igazgatója hivatott a felülbírálati kérelmet elbírálni.

KRÉTA e-ügyintézés:  https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap

Tájékoztató, hogyan tud az a szülő regisztrálni, akinek még nincs KRÉTA hozzáférése https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761398

A felület 2020. április 6. és 2020. április 24. között fog élni!

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat papír alapon is megtalálják az iskola portáján, a kitöltött dokumentumokat munkanapokon 8-16 óráig ugyanitt leadhatják.

A szükséges dokumentumok megtalálhatók a mellékletekben.

 

Kecskemét, 2020. 04. 03.

 

Fáriné Boros Erika

tagintézmény-vezető

 

Tájékoztató letölthető dokumentumként

Új tájékoztató letölthető dokumentumként

Szükséges mellékletek:

Adatlap a beiratkozáshoz

Körzet

Lakcím nyilatkozat

Szándéknyilatkozat

Törvényes képviselő nyilatkozat

 

 

 

Ki olvas minket?

Oldalainkat 294 vendég böngészi
Ma, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.