szerda, október 21, 2020
image image image image image image image image
Rendőrségi meglepetés bemutató Az esemény háttértörténete a következő: Szeptemberben iskolánkhoz vezető gyalogátkelőhelyen rendőri irányítás segítette a biztonságos átkelést. A 4. b osztály tanulói levelet írtak a rendőrségnek,amelyben megköszönték a segítséget. KEOL.HU cikk
Szülői tájékoztató A járványügyi helyzetre való tekintettel a rendkívüli intézkedések továbbra is érvényesek. Az intézkedések részletesen olvashatók ebben a cikkben...
Fogadóóra, Október 1-től érvényes szabályok A fogadóórák helyetti konzultációs lehetőségekről és az Október 1-től érvénybe lépő szabályokról olvashat információkat ebben a cikkben.
Petőfi Sándor Szavalóverseny Iskolánk évek óta minden év tavaszán megrendezi a Petőfi Sándor Szavalóversenyt. A koronavírus-járvány miatt ezt a versenyt március 11-én nem tudtuk megtartani. A rendezvényre 2020. szeptember 22-én kedden került sor. A verseny a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának Városi Támogatási Programja részeként került megrendezésre. Hiros.hu cikk.
Ebéddel kapcsolatos információk Ebédrendeléssel, lemondással és fizetéssel kapcsolatos információk olvashatók itt.
Középiskolák nyílt napjai Kedves Nyolcadikosok! Kedves Szülők! A Kecskemét környéki középiskolák 2020/2021-as tanévre várhatóan meghirdetett nyílt napjairól lehet itt tájékozódni.
Őszi papír- és gesztenye gyűjtés IDŐPONT: 2020. OKTÓBER 19. (HÉTFŐ)
7.00-17.00 ÓRA
HELYSZÍN
: AZ ISKOLA NAGYUDVARA KÉRJÜK, TÁMOGASD A DIÁKÖNKORMÁNYZAT AKCIÓJÁT!
Környezetvédelmi fotópályázat értékelése A járvány miatti iskolabezárás okán szeptemberre voltunk kénytelenek elhalasztani. Remélem továbbra is kritikus szemmel nézitek a környezetetekben előforduló jó és rossz példákat! Hogy tanuljunk belőlük, próbáljuk a jókat ellesni a kártékonyakat megváltoztatni, elkerülni.  

20.08.28.

Szeptember 1-től érvényes szabályok

Tisztelt Szülők, a szeptember 1-től érvényes
különleges szabályokat ismertetem Önökkel:

 

Hagyományos tanévnyitó ünnepséget nem tartunk, helyette szeptember 1-én 1. órában iskolarádión keresztül köszöntjük a tanulókat.

Az első évfolyamnak szeptember 1-én ünneplőben kell jönni, mert ekkor kerül sor a rákóczis sálak és nyakkendők ünnepélyes átadására és ezzel iskolássá avatására (erről fényképet fogunk küldeni).

Az 5. évfolyamon szülői értekezletet szeptember 7-én 16.30-kor tartunk iskolánk 3 különböző helyszínén.

5.a: ebédlő
5.b: könyvtár előtti rész
5.c: Rákóczi terem
Szülőknek a maszk használata kötelező, kérjük gyermekeiket ne hozzák, 1 felnőtt jöjjön gyermekenként.

A 2-3-4, 6-7-8. évfolyam szülői értekezlete helyett az osztályfőnökök tájékoztatják Önöket online.

Szeptember 1-től szülőket kérjük, hogy ne jöjjenek be az épületbe, kizárólag előzetes telefonos egyeztetés után, rendkívüli esetben, maszkban.

A felső tagozatosok a főbejáraton át jöhetnek be az iskolába, majd azonnal az osztálytermükbe kötelesek menni. A tanítás/ ebéd után csak külön szülői írásbeli engedéllyel tartózkodhatnak iskolánkban a tanulók (kivétel a tanulószobások). 

7.45-ig mindenki érjen be az iskolába!

Az alsó tagozatosok minden reggel a Batthyány utca felőli nagykapun keresztül jöhetnek be az előre kijelölt helyre, ahol tanítójuk már várni fogja őket. 7.45-kor bekísérik a tanterembe a gyerekeket. Délutánonként az alsó tagozatos tanítók ugyanoda kísérik a diákokat a következő rend szerint:

16.00 1. évfolyam
16.05 2. évfolyam
16.10 3. évfolyam
16.15 4. évfolyam

A felsős tanulóknak javasoljuk, hogy minden nap legyen náluk tiszta maszk..

Masz használat:

Közösségi tereken, folyósón, mosdóban kötelező a maszkhasználat az iskola minden tanulójának.

Az udvaron és a tanorákon nem kötelező.

Javasoljuk, hogy minden tanulónál legyen kézfertőtlenítő, elegendő mennyiségű papír zsebkendő.

Betegség esetén:

 A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek kötelesek az iskolát értesíteni és gondoskodni a gyermek orvosi vizsgálatáról. 

Kérjük, amennyiben családjában vagy közeli ismeretségi körében észlelnek korona gyanús tüneteket erről is tájékoztassák gyermekük osztályfőnökét írásban (e-mail)!
Ha az iskolában a pedagógus tüneteket/betegséget észlel, erről azonnal értesíti a szülőket, ebben az esetben kérjük haladéktalanul vigyék haza gyermeküket az iskolából!

A 2019/2020-as tanévben kitűnő tanulmányi eredményt elért tanulók az első héten könyvjutalomban részesülnek, amelyet az osztályfőnök ad át. A kitűnő tanulók fényképeiből tablót fogunk készíteni, amelyet jól látható helyre fogunk elhelyezni.

 Az egyes tanórák megszervezése az eddigiektől eltérően fog történni, a gyermekek biztonsága érdekében, megértésüket köszönjük.

 Kérjük a fentiek tudomásul vételét és pontos betartását, mert mindannyiunk egészsége érdekében szigorúan fogjuk ellenőrizni ezeket.

 

 Tisztelettel: Fáriné Boros Erika 

            tagintézmény-vezető

 Kecskemét, 2020.08.26.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 62 vendég böngészi
Ma, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.