péntek, szeptember 18, 2020
image image image image image image image image
Ebéddel kapcsolatos információk Ebédrendeléssel, lemondással és fizetéssel kapcsolatos információk olvashatók itt.
Középiskolák nyílt napjai Kedves Nyolcadikosok! Kedves Szülők! A Kecskemét környéki középiskolák 2020/2021-as tanévre meghirdetett nyílt napjairól lehet itt tájékozódni.
Környezetvédelmi fotópályázat értékelése A járvány miatti iskolabezárás okán szeptemberre voltunk kénytelenek elhalasztani. Remélem továbbra is kritikus szemmel nézitek a környezetetekben előforduló jó és rossz példákat! Hogy tanuljunk belőlük, próbáljuk a jókat ellesni a kártékonyakat megváltoztatni, elkerülni.  
Szeptember 1-től érvényes szabályok Tisztelt Szülők, a szeptember 1-től érvényes különleges szabályokat ismertetem Önökkel.
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.

20.01.21.

Szabadidős foglalkozás 01.15.

Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 15-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.

DSC00737

Az egyik kis csoport tagjai igaz, hogy csak a számítógépen, de a már régóta közkedvelt Nagy HO HO HO Horgász című rajzfilmbe csöppentek bele.

DSC00759

Ők lettek a főszereplők, annyi halat kellett kifogniuk, amennyit csak bírtak. Most nem maradt hoppon a horgász.

DSC00769

Az ovisok nagyon ügyesek voltak, figyeltek a tanító nénire, aki megmutatta a helyes egér használatot és mindenkinek segített, akinek csak szüksége volt rá.

DSC00773

A másik csapat robotika foglalkozáson vett részt. A robot állatok a gyerekek utasításai alapján mozogtak, Jani bácsi elmagyarázta, és megmutatta, hogy hogyan lehet a robotokat idomítani.

DSC00738

Az ovisok nagyon ügyesen mozgatták a figurákat, egy idő után jól ráéreztek a játékra. A foglalkozáson most is a nagy kedvenc a kis méhecske volt. Az óvodások szívükbe zárták Zümit.

DSC00748

A Szabadidős foglalkozáson az óvodások harmadik csoportja egy kis mesét dolgozott fel a tanító néni segítségével. A HIDEG LÁBÚ MANÓ az erdőben él, akinek nincs zoknija, ezért mindig hideg a lába.

DSC00775

A gyerekek kaptak a tanító nénik által papírból kivágott zoknikat, amiket fel kellett díszíteni. Az ovisok nagy lelkesedéssel fogtak neki a feladatnak, miközben énekelték a kis manó dalát.

DSC00784

Remek alkotások születtek, volt csíkos, pöttyös, szivecskés zokni, de volt aki a testvérét rajzolta rá a zoknira.

DSC00791

A foglalkozásokon az óvodasok jól érezték magukat, játékosan tanultak tanítóinktól, akiktől a végén mindenki ajándékot kapott.

DSC00786

Szeretettel várunk benneteket január 22-én megrendezésre kerülő Sulikuckónkra!

fotók-szöveg: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 80 vendég böngészi
Ma, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.