péntek, szeptember 18, 2020
image image image image image image image image
Ebéddel kapcsolatos információk Ebédrendeléssel, lemondással és fizetéssel kapcsolatos információk olvashatók itt.
Középiskolák nyílt napjai Kedves Nyolcadikosok! Kedves Szülők! A Kecskemét környéki középiskolák 2020/2021-as tanévre meghirdetett nyílt napjairól lehet itt tájékozódni.
Környezetvédelmi fotópályázat értékelése A járvány miatti iskolabezárás okán szeptemberre voltunk kénytelenek elhalasztani. Remélem továbbra is kritikus szemmel nézitek a környezetetekben előforduló jó és rossz példákat! Hogy tanuljunk belőlük, próbáljuk a jókat ellesni a kártékonyakat megváltoztatni, elkerülni.  
Szeptember 1-től érvényes szabályok Tisztelt Szülők, a szeptember 1-től érvényes különleges szabályokat ismertetem Önökkel.
Menő menzák Menő menzák az iskolákban – Egészséges étkezést és életstílust népszerűsítő programok pályázat lehetőséget biztosított, hogy egy éven keresztül rendezvények, vendégelőadók színesítsék hétköznapjainkat. Programjaink népszerűek voltak a diákok és a szülői közösség körében is. A pályázatban vállalt programok megvalósítása sikeresen lezárult.
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.

20.01.10.

Sulikuckó 01.08.

Idén újra elkezdődött a várva várt beiskolázási programunk. Január 8-án az Iskolaváró Sulikuckóra három óvodából jöttek hozzánk a gyerekek.

DSC00259

Az óvodások különböző foglalkozásokon vettek részt, miközben megismerkedtek a leendő elsős tanító nénikkel és az iskolai környezettel is barátkozhattak.

DSC00285

Voltak, akik kicsit megilletődve léptek be iskolánk kapuján, de a többség már alig várta, hogy jöhessen.

DSC00219

A foglalkozásokon a gyerekek örömteli pillanatokat éltek meg, a tanító néniken kívül megismerkedtek gyerektársaikkal is.

DSC00311

Pedagógusaink vidám játékokkal készültek az óvodások fogadására. Szórakoztató, és fejlesztő feladatok is szerepeltek a palettán.

DSC00227

Volt zene és tánc, énekszóval emlékeztek az elmúlt ünnepekre, vagy a kis medvebocsra, aki zenéjével felborzolta az erdő téli nyugalmát.

DSC00253

Az idő gyorsan telt. Nem is lehetett volna ez másképp, hiszen jó társaságban, színes programokon el is feledkezünk az időről.

DSC00236

Várunk benneteket a jövő hét szerdán is, amikor lehetőségetek nyílik iskolánk szabadidős foglalkozásain részt venni!

DSC00229

fotók-szöveg: Borsos Andrea

DSC00334

Ki olvas minket?

Oldalainkat 142 vendég böngészi
Ma, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.